Γλυκά Γάμου & Αρραβώνα

Εκδήλωση - Γάμος & Αρραβώνας

Ο αρραβώνας και ο γάμος σας αξίζουν μόνο το αγνότερο, το ομορφότερο και το πιο νόστιμο γλυκό. Στα ζαχαροπλαστεία Διεθνές μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις. Ανάμεσα στις επογές μας σε γλυκά σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας γάμο.

Πρωτότυπες ιδέες για γαμήλιες τούρτες φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά. Λαχταριστές γεύσεις όπως σοκολάτα γάλακτος με μπισκότο σοκολάτας και τραγανές πέρλες σοκολάτας – φράουλα σοκολάτα και πολλές άλλες που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Στις επιλογές που έχετε θα βρείτε παστάκια και παστάκια με το όνομα που θέλετε, ποικιλία γλυκών σε οποιαδήποτε γεύση (cheese cake, lemon pie, σαραϊ κανταιφι, profiterol, καραμέλα, σοκολάτα, μους σοκολάτας, μπισκότο, τυραμισού, ανάμικτο κρέμα σοκολάτα, black forest, κ.α.), μπισκότα ζαχαρόπαστας σε διάφορα θέματα, cup cakes, choco pops, μαρεγκάκια, macaron κ.α.

Μην ξεχάσετε το γλυκό που θα κλείσει η δεξίωσή σας. Πρέπει να είναι το καλύτερο γιατί είναι το τελευταίο που σερβίρεται και θα το θυμούνται όλοι.

Δείτε κάποιες από τις δημιουργίες μας

Κάντε την παραγγελία σας τώρα

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης και παραδίδονται στο χώρο σας

Φροντίζουμε προσωπικά για όλα, ώστε να αφήσουμε σε εσάς και στους καλεσμένους σας τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Eλάτε να συνθέσουμε το ομορφότερο candy bar για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του , γεμάτο χρώματα, μοναδικές γεύσεις, γλυκά αρώματα και υπέροχα σχέδια σύμφωνα πάντα με το θέμα που έχετε επιλέξει. Μεταμορφώστε μαζί μας το γεγονός της βάφτισης σε πάρτι γεύσης και απόλαυσης!

Item added to cart.
0 items - 0.00